Ce sunt tablourile canvas?

Tablourile canvas sunt imagini imprimate, cu ajutorul unei imprimante speciale, pe pânză, material sintetic sau bumbac. După printare materialul este tăiat atent și întins pe cadrul de lemn. Acestea se pot expune fără ramă dar pentru un plus de rafinament se poate adăuga o ramă.

Calitatea tabloului depinde de imprimanta, cearneala, materiul de imprimare și lemnul sașiului, folosite.

Popularitatea pânzei canvas este dată de abilitatea foarte bună de a capta și reține imaginile pentru o perioadă îndelungată de timp. Pânza canvas este un material textil, asemănător cu cel folosit de pictori, ce absoarbe cerneala mult mai bine decât suporturile de imprimare tip hârtie.

Pentru crearea de tablouri canvas sunt folosite imagini cu o rezoluție extrem de bună, pentru a asigura o printare de succes. Imaginile pot fi alese din galeria Art Hub sau furnizate de clienți. 

Tablouri canvas, multicanvas și colaje

Fiecare client are dorințe diferite în ceea ce privește stilul, dimensiunea și tipul tabloului dorit. Din acest motiv, punem la dispoziția clienților Art Hub, mai multe tipuri de tablouri canvas:

  • Tablouri canvas simple – Aceste tablouri prezintă o singură imagine imprimată pe pânză și montată pe un cadru de lemn la dimensiunile dorite.


  • Tablouri multicanvas – Aceste tablouri prezintă o singură imagine împărțită în părți multiple. Fiecare parte este imprimată separat și montată pe un cadru de lemn. Puse împreună aceste tablouri formează imaginea dorită. Aceste tablouri sunt potrivite pentru imagini panoramice, ce vor deveni un punct de atracție în orice încăpere.


  • Colaje canvas – Acest tip de tablouri prezintă o serie de imagini, alese de client, aranjate într-un colaj imprimat pe pânză și montat pe sașiul din lemn.

Tablouri canvas predefinite

În funcție de gusturile și dorințele clienților Art Hub oferă atât tablouri canvas predefinite cât și tablouri personalizate.

Tablourile canvas predefinite le puteți găsi în colecțiile din magazinul Art Hub. În galeria de pe site veți găsi colecții de tablouri canvas inspirate din pop culture, hussle lifestyle grafitti, street style și artă modernă.

Tablourile oferite sunt perfecte pentru a îmbogăți decorul oricărei încăperi. Varietatea de stiluri abordate promite integrarea în orice stil și estetică contemporană.

Varietatea de dimensiuni și tipuri de tablouri canvas oferă versatilitate în spațiul și poziționarea pe care clienții o au la dispoziție. De la spații publice, precum restaurantele și cafenelele la spații intime cum e propria casă, tablourile oferite de ArtHub se integrează în orice decor.

Tablouri canvas personalizate

Tablourile canvas personalizate sunt tablourile ce se realizează la cererea clientului cu imaginea pe care acesta o dorește. Acestea pot fi fotografii cu cei dragi, pe care dorești să le expui în mod special sau orice imagine semnificativă pentru tine.

Deoarece încurajăm creativitatea și exprimarea personalității și a stilului, menținem standardul înalt de calitate și în tablourile personalizate.

Fiecare tablou canvas personalizat este printat UV pe pânză, pentru a asigura rezistența în timp și păstrarea optimă a culorilor. ArtHub pune la dispoziție și trei tipuri de rame de lemn ( ramă albă, ramă neagră și ramă aurie),  ce pot fi alese la plasarea comenzii.

Dimensiuni și prețuri

Prețul tablourilor depinde de dimensiunea aleasă. Art Hub oferă 3 dimensiuni standard pentru toate tablourile din galerie: 50x70cm, 70x100cm, 90x140cm.

Dimensiunile acestea au fost alese pentru a se integra în majoritatea spațiilor și a surprinde detaliile și frumusețea oricărei imagini.

Art Hub asigură un raport calitate-preț extrem de ridicat pentru toate picturile oferite. Tehnica de înaltă exactitate a printării UV pe pânză, pânza calitativă și ramele de lemn montate manual, sunt doar câțiva factori ce dau valoare tablourilor.

Descoperă întreaga colecție de tablouri canvas Art Hub!