Coșul meu

canvas page image

tablouri canvas graffiti

Una dintre cele mai speciale forme de exprimare în artele vizuale este prin graffiti. La o primă vedere, ai putea crede că aceste imagini nu sunt potrivite pentru toată lumea. Nimic mai fals! Rupe monotonia cu un tablou graffiti, poate fi exact detaliul care lipsește în casa ta!
Stimulează imaginația cu tablouri canvas graffiti

Culori intense, tehnici dure în aparență, contraste puternice, compoziții cu teme diverse - un tablou graffiti este un obiect de artă care îți va capta privirea de la primul pas în camera unde este expus. Folosește tablouri canvas graffiti pentru a tăia monotonia în camerele în care simți nevoia unei pete de culoare. Poți integra aceste imagini în living, dormitor, camera copiilor sau chiar în baie. Poate cea mai potrivită încăpere pentru acest tip de tablou este camera unui adolescent. Mai mult, tablourile graffiti sunt cadoul perfect pentru prietenii pasionați de culori.

Atunci când simți că ceva lipsește în design-ul încăperilor de la sediul afacerii tale, este momentul să iei în considerare expunerea unor tablouri graffiti. Duritatea aparentă a stilului este estompată de culorile vii, mesajele puternice și alăturarea elementelor urbane. Oricine va trece pragul afacerii tale se va simți inspirat și dornic să creeze proiecte de succes.